À Punt estrena diumenge en horari de ‘prime time’ la sèrie ‘La sala’

À Punt estrena diumenge que ve, 15 de març a partir de les 21:40 hores, la sèrie La sala, una producció conjunta d’À Punt Mèdia amb altres televisions de Forta i la plataforma HBO, que consta de huit capítols de 45 minuts. La televisió pública valenciana oferirà diumenge els dos primers capítols.

Francesc Garrido, Raúl Prieto, Goya Toledo i Natalia Rodríguez encapçalen la llista de protagonistes d’aquesta producció que transcorre en bona part a la sala d’interrogatoris d’una comissaria de policia i a la sala de vis-a-vis d’una presó. Dirigida per Manuel Sanabria i César Arriero, La sala és una producció d’Isla Audiovisual, Funwood Media i Can Can.

Yago Costa és un inspector de policia especialitzat en interrogatoris. Sense motiu aparent, comet un assassinat pel qual estarà a la presó durant anys. Allí rebrà la visita de Sara Sibilio, una jove periodista que l’entrevista per a intentar saber els motius del crim que va cometre. A través de les entrevistes es van explicant, capítol per capítol, els diferents casos que Yago va investigar. També aniran sabent-se els motius pels quals va cometre el crim i eixirà a la llum, a poc a poc, una gran trama de corrupció.

talleres mecánicos para reparar pastillas en Torrent

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

Abrir el chat
1
Hola
Este es el WhatsApp de RSP Media, como te podemos ayudar?
X